Historien bag:

Det hele startede for mange år siden, da jeg stod med en smuk gammel sofa som trængte til ompolstring. Min søster foreslog mig, at købe stof i Ilva og melde mig på et weekendkursus i møbelpolstring. Her fik jeg første gang med hammer i hånd oplevelsen af, at det var et håndværk som passede meget bedre til mig end min oprindelige uddannelse.
Jeg er uddannet på Københavns Mode og Designskole og London College of Fashion, og har arbejdet som kontruktør indenfor tøjbranchen – Part Two, In Wear.
I 1996, 32 år gammel med 2 små børn og en nylig overstået skilsmisse kontaktede jeg en ældre velrenommeret møbelpolstrer Carl Bylling i Præstø, som indvilligede i at tage mig i lære. Det fik mig til at se, at jeg med min uddannelse og møbelpolstrefaget kunne indfri min gamle drøm om at skabe smukke og hyggelige rum, og beskæftige mig kreativt med design og det gode håndværk.
I dag ,12 år senere, har jeg et dejligt værksted med polstring og istandsættelse af møbler på gården i Ugledige, som jeg flyttede til 1. november 1993, ventende mit første barn. Gården, som danner rammen om vores storfamilie, bestående af min egen familie og mine forældre i en indrettet bolig på gården, forener de ting som er vigtigst i mit liv, familien og et meningsfuldt arbejde i smukke omgivelser.
Værkstedet er et fristed, hvor min kreativitet kan komme til udtryk. Det er her jeg får energi af at få det smukke og formfuldendte frem i det, der omgiver mig. Det er det min virksomhed bygger på.

 

Camilla Dammegaard - Ugledigevej 3 - 4720 Præstø - Tlf. 22 37 57 36 - Email: cd@camillasvaerksted.com
Layout by No1 Web D-sign